Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Vattenkanna för inomhus och utomhusbruk

Vattenkannor finns i många olika modeller och storlekar. Inomhus behöver man en vattenkanna som är tillräckligt stor för att rymma mycket vatten, men kannan ska inte vara allt för tung så att det blir jobbigt att bära den och sträcka sig för att vattna växter som står lite svåråtkomligt.
Det är också viktigt att vattenkannan har en bra balans som gör det enkelt att få strålen från pipen att träffa rätt och avge precis så mycket vatten som du vill ge varje enskild växt. Vi har vattenkannor som är både fina och praktiska.
De klassiska vattenkannorna från engelska HAWS är något extra både vad gäller utseende och funktion. Vattenkannor för utomhusbruk har lite andra krav än vattenkannor för inomhusbruk. Där vill vi gärna ha större kannor och en bra stril som fördelar vattnet jämnt över bevattningsytan men även där är det riktigt att kannan har en bra balans så att den blir lätt att hälla ur.

*

Här hittar du vattenkannor i många modeller och storlekar. Våra vattenkannor är i en klass för sig och gör det till en ren fröjd att vattna på balkong, uteplats och inomhus. Rätt bevattning är en förutsättning för glada växter. Det är inte alltid så lätt; medan krukväxter inomhus ofta får för mycket vatten, är problemet det motsatta utomhus. Här hittar du ett stort utbud så att du kan hitta rätt vattenkanna för dina behov. Våra kannor är alla av hög kvalitet med lång livslängd. Inomhus behövs vattenkannor som kan rymma mycket vatten, 2-5 liter, men inte är för tung. Pipen behöver vara lång, så att du når överallt. En vattenkanna ska också ha en bra balans, så att det är lätt att rikta vattnet. Vi vill också ha en snygg vattenkanna inomhus som ett smycke i inredningen; välj i fina färger och metall som mässing och zink. Utomhus vill vi ha en lite större vattenkanna, upp till 10 l, med en stril som ger en jämn vattning av jordytan vid till exempel sådder. Materialet ska vara stadigt och tåla UV-strålar för en lång livslängd. Våra vattenkannor från engelska Haws är riktiga klassiker med genomtänkt design i varje detalj. De är handgjorda och håller extremt hög kvalitet, med 10 års garanti. Hawskannorna har kommit att bli klenoder att ärva, många kunder återkommer och köper flera storlekar. I sortimentet hittar du din favorit i retro i flera klassiska färger som grön, zink, vit, vinröd, svart med flera. Givetvis ingår stril i mässing. För den lilla trädgårdsmästaren har vi ett trevligt sortiment av liten vattenkanna i plast i många härliga färger. Vi har också trevliga presentförpackningar med kanna och duschflaska i metall och i flera färger. Guldkannan Towa är vår mest klimatsmarta kanna som är en potta och vattenkanna i smart kombination.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.