Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Spadar och grepar för trädgårdsarbete

Med spade och grep utför man några av de tyngsta arbetena i en trädgård. Desto större anledning att välja trädgårdsredskap med bra kvalitet som håller för hårda tag, har vassa blad och en storlek som gör trädgårdsarbetet både effektivt och enkelt.
Vi har ett utvalt sortiment med grävspadar, kantspadar och grepar av hög kvalitet som har allt du kan kräva av ett bra trädgårdsredskap.

*

Här hittar du spadar och grepar av hög kvalitet som klarar trädgårdens tyngre arbeten. Välj i vårt stora sortiment från den nätta handspaden till vår klassiska, rejäla grävspade. Med grepar och spadar utförs flera av de tyngsta arbetena i trädgården. De måste hålla hög kvalitet som håller för jobbet, ha vassa blad och en storlek som är funktionell och användarvänlig. Vår huvudleverantör av spadar och grepar är engelska Kent & Stowe, en av Englands mest kända tillverkare av trädgårdsredskap. Modellerna har sitt ursprung i professionella redskap från 1800-talet. Med modern tillverkningsteknik förenar man hög kvalitet med skön känsla, gedigen trädgårdstradition och vackra, ändamålsenliga redskap till bra pris. För alla spadar och grepar från Kent & Stowe gäller rostfritt stål som minskar jordens vidhäftning och gör jobbet roligare. Både trädgårdsspade och grep har skaft av greppvänlig, engelsk ask som är skön för handen och håller i evigheter. 15 års garanti. Välj i vårt sortiment efter den modell som passar dina behov när du ska köpa spadar eller grep. En liten planteringsspade är perfekt för perenner och lökväxter, en kupad jordspade är perfekt vid omplantering av krukväxter. En stor spade med rakt blad fungerar bäst till att skära av rötter, grässvål med mera. En spetsspade med spetsigt blad är vår bästa grävspade som kan skopa upp jord. Barn ligger oss på Wexthuset särskilt varmt om hjärtat. Odlingslusten ligger naturligt i människan – barn som är med och hjälper till får en känsla för trädgårdsodling som vi hoppas de sedan bär med sig hela livet. Vår grep och spade för barn är kopior av vuxenmodellerna - bara nerskalade. Perfekt vikt, balans och kvalitet som gör det roligt att jobba! Serien Garden Life är lättviktiga (40 % lättare än originalmodellen), nätta redskap som passar också som barnspade och dem med till exempel försvagningar i leder.

 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.