Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Handredskap - trädgårdsredskap och inomhusodling

Handredskap som den lilla spaden, kultivatorn, ogräsjärnet och handkrattan är stommen i var mans verktygslåda för trädgården. Planteringsspaden är bra för många ändamål i skötseln av en trädgård eller en mindre plantering, och gör stor nytta även i en odlingssäck eller större kruka.
Handredskap för trädgården finns i olika kvaliteter, storlekar och ett stort antal modeller som är designade för att klara av olika göromål i trädgården. Kvalitet lönar sig alltid och vi har ett stort urval praktiska och fina trädgårdsredskap av mycket bra kvalitet.
I vårt sortiment hittar du också en mindre mängd enklare trädgårdsredskap som kan passa för mindre ytor.
TIPS! Har man flera rabatter kan man komplettera med billigare redskap och ha flera som kan vara tillgängliga på olika platser i trädgården.
Vi har vackra, trädgårdsredskap av hög kvalitet och lite enklare redskap som kan passa för dig med en liten odling.

*

Här hittar du alla typer av handredskap för din trädgård, som ogräsjärn, planteringsspade och kultivator. Välj i vårt stora sortiment av kvalitetsredskap som är greppvänliga och med lång hållbarhet. Trädgårdsredskap för handen hör till de mest använda i den gröna verktygslådan. De ska vara greppvänliga och av hög kvalitet. De flesta av dessa små trädgårdsredskap är också perfekta för barn. Att erbjuda samma goda kvalitet av redskap för barn ligger oss på Wexthuset särskilt varmt om hjärtat. Ungar som är med och hjälper till får en känsla för trädgårdsodling som vi hoppas de sedan bär med sig hela livet. Vår huvudleverantör av handredskap för trädgård är engelska Kent & Stowe, en av Englands mest kända tillverkare av bra trädgårdsredskap. Modellerna har sitt ursprung i trädgårdsredskap för proffs så långt tillbaka som 1800-talet. Med modern tillverkningsteknik förenar man hög kvalitet med skön känsla, gedigen tradition och vackra, ändamålsenliga handredskap för trädgård till bra pris. För alla redskap från Kent & Stowe gäller rostfritt stål som minskar jordens vidhäftning och gör jobbet roligare. De har skaft av greppvänlig, engelsk ask som är skön för handen och håller i evigheter. Välj i vårt sortiment efter den modell som passar dina behov när du ska köpa handredskap till din trädgård. En liten planteringsspade är perfekt för perenner och lökväxter, en kupad jordspade är perfekt vid omplantering av krukväxter. Vi har också snygga trädgårdsredskap i set med handtag av trä som är populära som present. Dessa små handredskap används nästan dagligen i din trädgård. Se till att rengöra dem ofta, så håller de i evigheter. En smart förvaring med upphängning gör att du har dina trädgårdsredskap nära till hands. Serien Garden Life är lättviktiga (40 % lättare än originalmodellen), nätta handredskap för trädgård som särskilt passar dem med lite sämre styrka, som försvagningar i leder.

 

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.