Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Växtvägg - Minigarden växtväggar

Genom att odla på väggarna får man plats med fler växter på mindre yta och får samtidigt en frodig, grön vägg.
Med hjälp av våra praktiska färdiga odlingsväggar och odlingssäckar avsedda för väggupphängning är det enkelt att sätta upp en egen odlingsvägg. Odla längs väggarna på balkongen och terrassen, eller varför inte sätta upp en odlingsvägg i köket med färska kryddor?
Välj mellan en liten eller en större växtvägg genom att sätta ihop flera moduler.

*

Med en grönskande växtvägg skapar du enkelt en ombonad, lummig oas. Det är också en yteffektiv odlingsform för balkong och uteplats. Här hittar du lösningar på vertikalodling för alla behov! En växtvägg är en smart odlingsmetod för odling på höjden, inomhus eller utomhus. Vi har genomtänkta lösningar i stor och liten skala. Minigarden heter vårt flexibla system av växtväggar i mycket hög kvalitet till bra pris. Modulerna kan byggas ut efter hand. Både montage och skötseln är enkel med en genomtänkt och snygg design. Välj en grön växtvägg om du vill dölja behållaren, välj vit, terrakotta eller svart om väggen ska vara en del av inredningen. Minigarden Corner livar upp den tråkiga hörnan på balkongen, eller passar i köket med kryddörter. Du kan skapa en hel grön växtvägg som skärmar av och skapar frodiga miljöer inne och ute. Minigarden One är lösningen för den lilla ytan, till exempel med örter ovanför köksbänken. Med växtväggar förvandlar du snabbt och enkelt en balkong eller ditt kontor till en välkomnande, grönskande oas. Fyll den med örter, sallad, jordgubbar, slingrande klätterväxter som murgröna eller kanske vill du hellre njuta av blommor? Forskning visar att en omgivning med frodig växtlighet gör oss harmoniska; det sänker blodtrycket och stresshormonet kortisol. Väljer du dessutom luftrenande plantor får du en hälsofrämjande boost inomhus hemma. Gör odlingen enkel genom att välja en självvattnande växtvägg. Vi har flera lösningar för enkel bevattning. Du hittar också alla tillbehör som lecakulor, jord, näring, frön och spännande växter så att du snabbt kommer igång. Med växtbelysning kan du odla både ätbart och prydnadsväxter inomhus året om. Vi har också material så att du kan bygga din egen, unika växtvägg inomhus eller ute. Med stadiga väggfästen, hållare för krukor och krokar gör du smidigt en egen konstruktion för vertikal odling.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.