Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Blomlåda och balkonglåda

I blomlådor och balkonglådor låter vi sommarblommorna prunka i kapp. Blanda olika färger i en frodig färgbomb eller håll färgerna samstämda i olika nyanser av samma färg. Ingenting kan bli fel i en blomlåda.
En blomlåda blir finast när man fyller den med många plantor samtidigt som det också kräver att man ger dem ordentligt med näring och vatten. Ju större kärl man använder desto enklare är det att underhålla och få en fin och lättskött plantering.
Använd våra smarta bevattningslösningar och vattenhållande kristaller, Swellgel, för att förenkla underhållet av din blomlåda så kan du njuta av riklig blomning under en lång period.

*

 

Här hittar du din blomlåda för balkong och uteplats att fylla med prunkande favoritväxter hela sommaren! Vi har ett stort sortiment skräddarsydda balkonglådor med stadiga fästen att välja bland. Du som bor med balkong eller uteplats finner här din rätta blomlåda att fylla med prunkande sommarblommor, bär, grönsaker, sallad och örter. Våra balkonglådor är av hög kvalitet i vädertålig plast. De är designade för att passa på den lilla ytan och på balkongräcket. Välj balkonglåda i glada färger, sobert vit eller svart. För att en blomlåda på balkong och uteplats ska sitta stadigt och säkert på ditt balkongräcke, har vi smarta tillbehör med fästen och konsoler så att du smidigt kan odla tryggt. Det finns inga gränser för hur du kan bygga ut din odling. Gillar du slingrande luktärter, eller klättrande sockerärter, välj blomlåda med spaljé. Vår skräddarsydda, smala blomlåda ryms både utomhus och inomhus vid ditt fönster. Odlingsvagnen Urban Garden Trolley är en mobil balkonglåda som enkelt kan rullas in och ut. Genom att sätta din blomlåda på stadiga ben kommer den upp i titthöjd! I vår webbutik hittar du Skandinaviens största utbud av frön till blommor, bär och grönsaker för balkonglådor. Ju större balkonglåda du odlar i, desto enklare skötsel och mindre passning med vattning och näring. Vi har också alla tillbehör som lecakulor, jord och fina näringar som gör det enkelt att odla i balkonglådor. Självvattnade balkonglådor och vårt solcellsdrivna system Irrigatia gör att du kan resa bort nåra veckor. Skulle ohyra dyka upp har vi effektiva, men skonsamma botemedel mot krypen. Fler stora utekrukor och snygga lådor i trä och plåt finner du också här i butiken. Tänk på att också fylla din balkonglåda med något trevligt under vinterhalvåret. Med vintergröna växter och en ljusslinga skimrar din balkong och terrass också under den mörka årstiden.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.