Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Väggodling - Växtväggar inne och ute

Genom att odla på väggarna får man plats med fler växter på mindre yta och får samtidigt en frodig, grön eller färgglad vägg.
Med hjälp av våra praktiska färdiga odlingsväggar avsedda för väggupphängning är det enkelt att sätta upp en egen odlingsvägg. Odla längs väggarna på balkongen och terrassen, eller varför inte sätta upp en odlingsvägg i köket med färska kryddor?
Välj mellan en liten eller en större växtvägg genom att sätta ihop flera moduler.

*

Med väggodling skapar du enkelt en lummig oas. Det är också en yteffektiv odlingsform både inne och ute. Här hittar du lösningar på vertikalodling för alla behov! Väggodling är en smart metod för odling på höjden. Vi har genomtänkta lösningar i stor och liten skala som passar på balkong, uteplats eller inomhus i kök, badrum eller var du vill skapa en grönskande miljö. Minigarden heter vårt flexibla system av växtväggar i mycket hög kvalitet till bra pris. Modulerna kan byggas ut efter hand. Både montage och skötseln är enkel med en genomtänkt och snygg design. Minigarden Corner livar upp den tråkiga hörnan på balkongen, eller passar i köket med kryddörter. Du kan skapa en grönskande väggodling inomhus eller utomhus som skärmar av och skapar en lummig miljö. Minigarden One är lösningen för den lilla ytan, till exempel med örter ovanför köksbänken. Med väggodling förvandlar du enkelt en balkong eller ditt kontor till en välkomnande, grönskande oas. Fyll den med örter, sallad, jordgubbar, slingrande klätterväxter eller kanske vill du hellre njuta av blommor? Forskning visar att en omgivning med frodig växtlighet gör oss harmoniska; det sänker blodtrycket och stresshormonet kortisol. Väljer du dessutom luftrenande plantor får du en hälsofrämjande boost inomhus. Gör odlingen enkel genom att välja en självvattnande växtvägg. Vi har flera lösningar för enkel bevattning. Du kan också göra en hydroponisk odling på din vägg, i vattenlösning utan jord. Vi har alla tillbehör som lecakulor, jord, näring, frön och spännande växter så att du snabbt kommer igång. Med växtbelysning kan du odla ätbart och prydnadsväxter inomhus året om. Du hittar också material så att du kan bygga din egen, unika växtställning inomhus eller ute. Välj behållare av plast eller filt till din väggodling. Med stadiga väggfästen, hållare för krukor och krokar gör du smidigt en egen konstruktion för vertikal odling.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.