Fri frakt över 599 kr Poäng på allt du handlar Hållbar e-handel

Spaljé, buskstöd och växtstöd

Det finns praktiska växtstöd och det finns fina växtstöd och det finns växtstöd som är både fina och praktiska. Ett växtstöd eller en spaljé kan vara ett blickfång i trädgården.
Spaljéer och växtstöd kan också användas till att dela av ytor, att skärma av och för att dölja områden du vill gömma.
Välkommen till vårt soritment med snygga och praktiska spaljéer och växtstöd för olika behov.

*

Här finner du snygga växtstöd till en spaljé eller buskstöd i rabatten. Vi har också nätta stöd för odling av klättrande växter i kruka.

En spaljé är inte bara ett praktiskt klätterstöd, utan också ska också vara en snygg del av trädgårdens och balkongens inredning. Våra växtstöd är alla av hög kvalitet och med en noga uttänkt, klassisk design.

Genom uppbindning med en spaljé mot en vägg spar du plats och kan odla växter snyggt och prydligt vertikalt på balkong och altan, eller längs plank och husväggar. Här passar jutenät och olika spaljéer till tomater, gurka, luktärter, bönor, björnbär, rosor, klematis och andra klätterväxter.

Växtstöd som obelisker, pyramid, torn, klot eller bågar passar friväxande klätterväxter i kruka, pallkrage, rabatt eller odlingslåda. De blir ett snyggt blickfång med slingrande sockerärter, bönor, rosor, klematis och sommarblommor som klockranka, blomman för dagen, luktärt och indiankrasse. Lägre buskstöd är perfekt till höga perenner som riddarsporrar och de med yvigt växtsätt som pioner.
I kökslandet passar högre buskstöd eller en fristående spaljé till klättrande växter som bönor, meloner, gurka och pumpor.

Våra klassiska buskstöd och spaljéer görs av stadigt material i väderbeständig, pulverlackerad metall.
Vi har också flexibla växtstöd som enkelt kan monteras ner när växtsäsongen är över och förvaras i förrådet.
Klätterpanelerna bidrar till en elegant trädgårdsinredning då de kan ställas i olika former, som en romb, en fyrkant eller längs med en vägg. Perfekt för tomater, ärter och bönor i pallkrage, på balkongen eller i odlingslandet.

Flera nätta stöd passar för en blomlåda eller odlingslåda som en spaljé.

Växtstöd behövs under flera stadier av växtens utveckling. Under Växtstöd och uppbindning finner du olika stöd att använda vid plantuppdragning. För uppbindningen har vi ett stort utbud av flexibla, skonsamma band, clips och snören i både vackra naturmaterial som jute, ull och kokos och återvunnen, tålig plast.

© Copyright Wexthuset Sverige AB 2002-2023 Organisationsnummer: 556855-2896 Svar på vanliga frågor och kundtjänst, klicka här.